Over Ron Hermans

Het gezicht achter Hermans Werving & Advies, Ron Hermans. Een gedreven en ervaren ondernemer die met veel plezier de juiste match maakt! Ik laat ondernemingen groeien………

Een People manager die ruim 30 jaar ervaring heeft opgedaan in de Retail. Door te werken met zowel filiaalmanagers als ondernemers heb ik in deze periode ruime ervaring opgedaan betreffende personeelsmanagement. Ik ben een bruggenbouwer tussen de medewerker en de opdrachtgever.  De juiste persoon op de juiste positie is voor zowel de medewerker als het bedrijf een win-win situatie. Professionaliteit, daadkracht, respect en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Dit zijn dan ook de ingrediënten voor een goede langdurige samenwerking, tussen ondernemers, medewerkers en Hermans Werving & Advies. Winnaars hebben een plan, verliezers hebben een excuus.

Missie

Een betaalbare invulling van uw personeelsbehoeften, daarbij voorzie ik  u graag van advies in het beheersen en besparen van personeelskosten.

Ik breng opdrachtgever en kandidaat bij elkaar rekening houdende met alle wettelijke normen. Vandaar mijn samenwerking met een partner die certificaten als het ABU lidmaatschap, SNA keurmerk en de NEN 4400-1 certificering in haar bezit heeft . Kandidaten werkzaam op alle niveaus vinden bij Hermans Werving & Advies een nieuwe uitdaging.

Visie

Hermans Werving & Advies bemiddelt met daadkracht en op een transparante wijze tot de perfecte match tussen werkgever en kandidaat gerealiseerd is. Als strategisch partner sta ik voor langdurige samenwerking met mijn relaties. “Get the job done!”