Diensten

Uw specialist in Werving & Selectie voor posities in Commerciële functies. Het verschil wat ik maak is dat ik doorga waar anderen stoppen. Als opdrachtgever altijd één aanspreekpunt en wanneer er via ons kandidaten worden doorgestuurd gaan wij uit van een minimale percentage van 80% dat dit de juiste kandidaat is.

Voor invulling van uw openstaande vacature bent u bij Hermans Werving & Advies op het juiste adres. Wij gaan zorgvuldig te werk, luisteren goed naar de behoeften van onze opdrachtgevers. Transparant in wat wij doen, we zeggen wat we voor u doen en doen wat we u verteld hebben. Met mijn ruim 30 jaar ervaring als manager in de Retail, weet ik als geen ander aan welke competenties medewerkers moeten voldoen. Ik schroom er niet voor om kwalitatief goede mensen actief te gaan benaderen via headhunting.  Onze tarieven kunnen wij scherp houden omdat wij geen hoge overheadkosten in rekening hoeven te brengen bij onze klanten. Wij weten ook dat er teleurstellingen voortkomen uit een sollicitatie procedure, hier gaan wij zorgvuldig mee om naar de kandidaten.

Tevens kan Hermans Werving & Advies u adviseren met uw loon/personeelskosten management. Een eerste vrijblijvend oriënterend gesprek waarna een gratis quick scan tot de mogelijkheden behoort. Na aanleiding van deze quick scan bepaalt u als opdrachtgever in welke mate u de diensten van Hermans Werving & Advies wilt inzetten!

Meer informatie: