Organisatie:

Wegens een sterke groei in zijn wij voor onze klant op zoek naar een cv monteur die hun de komende jaren gaat ondersteunen op het gebied van luchtverwarming en cv- en gasinstallaties. Bij onze opdrachtgever in de installatietechniek gaat het om kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Zij laten niets aan het toeval over en staan zij garant voor een perfecte afwerking.

Functieomschrijving:

Als zelfstandige cv monteur ben jij van vele markten thuis. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaats vinden bij particulieren. Geen dag is het zelfde voor je want het ene moment ben je bezig met service werkzaamheden aan CV ketels en het andere moment ben je een volledig nieuwe installatie aan het aanleggen.

Naast dat je een representatief persoon bent wordt er ook van je verwacht dat je advies uitbrengt naar de klant.

Functie eisen:

  • VMBO/ MBO opleiding installatietechniek
  • Rijbewijs B is een prĂ©
  • Representatief, proactief en collegiaal
  • Zelfstandig

Arbeidsvoorwaarden:

Kortom, een boeiende en uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze opdrachtgever staat bekend om zijn goede beloning, salaris is boven marktconform. Je komt te werken in een organisatie waar zij een no-nonsense mentaliteit hebben, zij houden van korte lijnen en misschien wel het meest belangrijke is dat zij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Een hoge mate van zelfstandigheid en een fijne werkomgeving wordt geboden.

Selectieprocedure:

Herken jij jezelf in de bovenstaande functieomschrijving van cv monteur? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de mail t.a.v. Ron Hermans.

GeĂ¯nteresseerd?
Vul onderstaand formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen:

14 + 1 =