Deze vacature is inmiddels ingevuld!

Wij zijn voor één van onze opdrachtgevers in de regio Hoorn op zoek naar een bedrijfsleider.

Organisatie:

Ben jij onze bedrijfsleider die het team van kraanmachinisten komt versterken?

Onze opdrachtgever is een specialist in de verhuur van telescoopkranen, mobiele torenkranen en transport in geheel Noord-Holland. Veiligheid, duurzaamheid, en efficiënt werken hebben zij hoog in het vaandel staan.
Uiteraard is het bedrijf VCA gecertificeerd. Een garantie voor goed materiaal en goed opgeleide en deskundige machinisten.

Functie:

Als bedrijfsleider ben je mede verantwoordelijk voor de afdeling planning en de machinisten, dit niet vanuit een hiërarchische functie, maar je staat tussen de mensen in en weet met hen te communiceren en ze te motiveren. Je bent ook verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de financiele administratie. Deze taken zijn heel divers, denk aan contact met de accountant voor loonadministratie, controle facturen van klanten en leveranciers, aangiften omzetbelasting etc. Je zal daarom jouw taken goed moeten kunnen verdelen tussen administratieve werkzaamheden en planningen maken. In een informele werksfeer doen men bij deze opdrachtgever dingen met en voor elkaar.

Functie-eisen:

·        Je beschikt over een opleiding op mbo+/hbo-niveau;

·        Je hebt een hoge gunfactor, zowel bij de klanten maar ook bij de medewerkers;

·        Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

·        Je bent communicatief vaardig;

·        Je bent assertief en empathisch;

·        Je bent stressbestendig en kan goed prioriteiten stellen;

·        Enige boekhoudkunige kennis is een must;

·        Je bent pragmatisch ingesteld.

Arbeidsvoorwaarden:

Je komt te werken in een groeiende organisatie waar zij een no-nonsens mentaliteit hebben. Zij houden van korte lijnen en misschien wel het meest belangrijke is dat kwaliteit en een klantgerichte instelling hoog in het vaandel staan. Een cultuur die zich kenmerkt door een combinatie van het ondernemerschap van een familiebedrijf en de flexibiliteit en betrokkenheid van een middelgrote onderneming.

Wat bieden zij:

·       Een markt conform salaris;

·       Een afwisselende zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een informele en dynamische omgeving met leuke collega’s.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in de bovenstaande functieomschrijving van bedrijfsleider? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de mail t.a.v. Ron Hermans info@hermanswervingenadvies.nl of via onze website www.hermanswervingenadvies.nl.

Geïnteresseerd?
Vul onderstaand formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen:

14 + 1 =